Tlf: 7199 5206

 

Vangsaa A/S arbejder ud fra en tanke om det gode købmandskab; varige relationer og langsigtede løsninger, hvor vi er jeres partnere i problemløsningen og implementeringen. Med denne tilgang hjælper vi jer med løsninger, som skaber gennemsigtighed, værdi og muligheder. Det skal være sjovt at komme på arbejde hos Vangsaa A/S, og den positive energi og tilgang til opgaver skal videreføres til vores samarbejde med kunderne.

Vi leverer forskellige ydelser i forhold til både informationssikkerhed, compliance samt de menneskelige aspekter indenfor de forandringer der naturligt opstår når en organisation indfører nye arbejdsgange eller ændrer strategi.  Det vigtigste for os er at lave en skræddersyet løsning til netop jeres organisation, at vi tager udgangspunkt i jeres situation, hvilke ressourcer I kan hjælpe med og hvor meget hjælp og støtte I har behov for.

Vi holder et højt fagligt niveau, hvilket kommer til udtryk ved, at vi blandt andet deltager hos Dansk Standard og er med til at forme fremtidens standarder for informationssikkerhed og cybersecurity. Derudover deltager alle konsulenter løbende i relevante kurser, certificeringer og uddannelse indenfor deres arbejdsområde.

 

Vangsaa A/S har siden 2018 deltaget i udviklingen af internationale standarder hos Dansk Standard. Vi får viden om kommende markedskrav – og er med til at sætte de fingeraftryk, der er vigtige for vores kunder i forhold til eksempelvis ISO27001, ISO27701 og andre relaterede standarder og vejledninger indenfor informationssikkerhed og cyber security.