Tlf: 7199 5206

ISO27001 – Informationssikkerhed

 

Informationssikkerhed handler ikke kun om IT-sikkerhed. Det handler også om sikring af de manuelle arbejdsgange, processer og de fysiske rammer som adgangsstyring m.fl.

ISO27001 er en standard, der støtter op om disse områder. Vangsaa A/S har mange års erfaring med arbejdet i ISO27001, hvor fokus er på etablering og forankring af standarden i en organisation.

Når vi ser på de processer der skal beskyttes, kigger vi også på hvordan de eventuelt kan forbedres og gøres mere effektive. Ikke mange tænker over det, men at arbejde med informationssikkerhed har mange fællestræk med LEAN. Det sikrer et bedre flow og optimeringer af processer efterhånden arbejdet skrider frem.

Vi sætter en ære i, ikke kun at analysere processer og kigge på sikkerhed, men også at se på jeres muligheder for optimering og besparelser – både i organisationen og i IT-understøttelsen.

Vangsaa A/S har siden 2018 deltaget i udviklingen af internationale standarder hos Dansk Standard. Vi får viden om kommende markedskrav – og er med til at sætte de fingeraftryk, der er vigtige for vores kunder i forhold til eksempelvis ISO27001, ISO27701 og andre relaterede standarder og vejledninger indenfor informationssikkerhed og cyber security.