Tlf: 7199 5206

Whistleblowerordning

I tabellen nedenfor kan du se om din organisation er forpligtiget til at have en whistleblowordning. Det er antallet af ansatte i virksomheden der bestemmer om og hvornår i evt. skal have en Whistleblowerordning. 

 

Med en Whistleblowerordning skal medarbejdere, ledere og eksterne anonymt kunne indberette sager eller mistanke om sager skriftligt og telefonisk både digitalt eller ved fysisk fremmøde, uden frygt for at deres informationer kan spores tilbage til dem af virksomheden. 

Som virksomhed har I reelt to muligheder for at løse denne opgave som sikre anonymitet. 

1) Selv etablerer en intern ordning med ansatte, måske en jurist, som understøttes af software i køber som er med til at sikre anonymiteten og behandlingen af anmeldelser fra en whistleblower. 

2) Outsource opgaven og slippe for etablering og anskaffelse af software, lad en ekstern part varetage opgaven på jeres vegne. Den eksterne part sikrer dermed anonymitet overfor virksomheden. 

Hvordan hjælper vi?

Overvejer du model 2, så har vi en løsning til dig - Ekstern whistleblowerordning.

Vi har en pragmatisk tilgang til implementering af loven. Vi tilbyder en whistleblowerordning, der sikrer anonymitet for whistlebloweren, ved at vi kan tage den indledende sagsbehandling med whistlebloweren og sørge for korrekt og sikker videreformidling af indberetningen anonymt.

For os er det vigtigt, at en whistleblowerordning ikke er noget, som I tænker over i hverdagen. Det skal helst være som med en forsikring. Den skal være der, og den skal let kunne komme i brug, hvis der skulle opstå et behov for det. Af samme årsag mener vi heller ikke, at man skal betale store faste priser hvert år for at have en whistleblowerordning. 

Vi har snakket med en del kunder, og flere har haft ordninger i mange år hvor der aldrig er kommet anmeldelser. Derfor mener vi at vores prisstruktur giver god mening med en lille fast pris på abonnement og en variable betaling hvis ordningen skulle komme i brug. Vores erfaring er dog at det sjældent sker. 

Nedenfor kan du se en tabel hvor vi har indlagt priser baseret på vores egne priser og erfaring med markedet. I tabellen er ikke medtaget omkostninger til interne timer hos jer selv hverken i model 1 eller 2. 

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os via nedenstående formular eller giv os et kald på 71 99 52 06. 

Captcha image