Tlf: 7199 5206

Når I skal vælge den rigtige lokale IdP løsning som skal være NSIS compliant. Så anbefaler vi at arbejde med både tekniske, organisatoriske og fleksible NSIS-kontroller i målbilledet.

Vi hjælper med etablering af et målbillede til jeres lokale IdP løsning som skal være NSIS compliant med en procestid på ca. 2 uger. 

Vores erfaring er, at man ofte fokusere på en ren teknisk tilgang og glemmer organisationen, dette vil ofte resultere i forkerte beslutninger som koster på den længere bane. 

Vi tilbyder uvildig rådgivning i forbindelse med etablering af et målbillede, som kan danne rammen for indkøb af den rigtige tekniske løsning. 

Når den tekniske løsning er valgt, kan vi også hjælpe med at etablere de korrekte NSIS arbejdsgange således i er klar til udarbejdelse af en revisionserklæring som i skal aflevere til Digitaliseringsstyrelsen. 

Vær særligt opmærksom på, at man som kommune formentligt har behov for minimum 2 lokale IdP løsninger som er NSIS compliant. Vi vurdere at der skal udarbejdes et målbillede til hver lokal IdP da de skal understøtte forskellige områder i organisationen. 

Tænk de organisatoriske behov ind, det er alfa og omega for en mere tilpasset teknisk løsning. 

Skal vi hjælpe med jeres målbillede?

Captcha image