Tlf: 7199 5206

Lad os hjælpe med jeres NSIS opgaver

Hos Vangsaa A/S har vi stor erfaring med NSIS og hjælper allerede en række kommuner og banker med deres NSIS-arbejde. Vi hjælper både som rådgiver og sparringspartner, men også som udførende på modningen af forretningsgange og interne NSIS processer. Vi er den uvildige partner og rådgiver, som bidrager med viden før valg af teknisk løsning. 

Nedenfor listes eksempler på opgaver vi kan hjælpe med:

  • At risikovurdere en TU-løsning.
  • Etablere NSIS målbillede for jeres valg af den rigtige tekniske løsning vedr. lokal IdP. 
  • Tilknytte en rådgiver til program eller projekt, hvor vi kan bidrage med løbende rådgivning ad hoc, eks. spørgsmål til implementering, tolkning af NSIS-kontroller mv. 
  • Den lovpligtige uddannelse af de medarbejdere, der skal kunne indrullere ansatte manuelt i kommunen. 
  • Udarbejdelse af en egen erklæring der dokumenterer, at I efterlever ISO27001 i principperne som NSIS foreskriver på niveau betydelig. (forberedelse til revision)
  • hjælpe med at modne jeres interne NSIS processer i organisationen så i er klar til at jeres revisor udarbejder revisionserklæring. (forberedelse til revision)
  • Osv.
I tvivl om jeres IT-løsning skal være NSIS compliant? 

Vi har erfaring med at mange overvurdere hvad der skal være NSIS compliant. Lad os hjælpe med en uvildig vurdering af, om I helt kan undlade at følge NSIS. NSIS kravene kommer fra en forordning der blev introduceret tilbage i 2014. Derfor vil vurderingen i højgrad skulle gennemføres som en kombineret teknisk og juridisk vurdering. Det er vores erfaring at med en ren teknisk tilgang, kan man risikere at komplicere unødigt. 

 Vi kan hjælpe direkte via en SKI aftale for hurtig opstart. 

Captcha image