Tlf: 7199 5206

Whistleblower indberetning

Whistleblowerordningen giver dig en kommunikationskanal, der kan anvendes sikkert til at rapportere mistanke om eller direkte oplevelse af ulovlig adfærd. 

Vi kender kun dig som indberetter hvis du oplyser dit navn og kontaktoplysninger i indberetningen. Hvis du indberetter med dit navn og kontaktoplysninger, er Vangsaa Consult forpligtiget til at sikre din anonymitet overfor organisationen du foretager en indberetning på. Vær opmærksom på, at hvis du fravælger at oplyse dit navn og kontaktoplysninger, så vil du ikke modtage feedback på indberetningen. 

Afhængig af indberetningens karakter, de oplysninger og evt. dokumenter du giver i indberetningen, så kan det ikke udelukkes, at disse siger noget om din placering i organisationen og dermed inddirekte noget om dig. 

Hvad sker der med henvendelsen? 

Du modtager en kvittering på hjemmesiden når du trykker send, som bekræftelse på du har gennemført indberetningen. 

Inden for (minimum) 7 arbejdsdage vil du modtage en e-mail om hvem der er tilknyttet dig som kontaktperson hos Vangsaa Consult. Du hører dog kun fra os hvis du har oplyst kontaktoplysninger. 

Når vi modtager din henvendelse vil vi vurdere indholdet og sørge for at henvendelsen behandles.  

Du vil muligvis blive kontaktet for afklaring af yderligere spørgsmål, men du vil senest efter 3 måneder få feedback på undersøgelsen, hvis du har oplyst kontaktoplysninger.